
Kód: 750005
Kód: 750005
Kód: 12488
Kód: 750006
Výrábí se destilací vína vyrobeného z 60 % hroznů vypěstovaných výhradně v oblasti Grande Champagne a 40 % hroznů vypěstovaných v Petite Champagne, které leželo tzv. „na kalech“ v menších bečkách (pojem Fine Champagne znamená směs koňaků výhradně z obou Champagnes, přičemž ty z Grande Champagne musejí převažovat). Zrání: Průměrná doba zrání koňaků podílejících se na směsi je 8 let; používají se sudy z limousinského dubu vyrobené ve vlastním bednářství. Konzumace: čistý, případně s ledem; velmi vhodný jako báze prémiových variant koktejlů a long drinků Hlavní znaky: V době svého uve ...
Výrábí se destilací vína vyrobeného z 60 % hroznů vypěstovaných výhradně v oblasti Grande Champagne a 40 % hroznů vypěstovaných v Petite Champagne, které leželo tzv. „na kalech“ v menších bečkách (pojem Fine Champagne znamená směs koňaků výhradně z obou Champagnes, přičemž ty z Grande Champagne musejí převažovat). Zrání: Průměrná doba zrání koňaků podílejících se na směsi je 8 let; používají se sudy z limousinského dubu vyrobené ve vlastním bednářství. Konzumace: čistý, případně s ledem; velmi vhodný jako báze prémiových variant koktejlů a long drinků Hlavní znaky: V době svého uvedení na trh revoluční produkt, který je dodnes „zákonodárcem kvality“ a hvězdou ve své kategorii, podle něhož se posuzují produkty ostatních výrobců; ve vůni se projevují stopy kandovaného ovoce, chuť je zaoblená a lahodná, plná s příjemnou lehkou ostrostí. Poslední kus skladem.
Parametry
Specifické reference
Kód: 10511
Kód: 10139
Kód: 10510
Kód: 11229
Kód: 10142
Vaše hodnocení nelze odeslat
Nahlásit komentář
Zpráva odeslána
Váš podnět nelze odeslat
Napište svou recenzi
Zkontrolovat před odesláním
Vaši recenzi nelze odeslat
Výrábí se destilací vína vyrobeného z 60 % hroznů vypěstovaných výhradně v oblasti Grande Champagne a 40 % hroznů vypěstovaných v Petite Champagne, které leželo tzv. „na kalech“ v menších bečkách (pojem Fine Champagne znamená směs koňaků výhradně z obou Champagnes, přičemž ty z Grande Champagne musejí převažovat). Zrání: Průměrná doba zrání koňaků podílejících se na směsi je 8 let; používají se sudy z limousinského dubu vyrobené ve vlastním bednářství. Konzumace: čistý, případně s ledem; velmi vhodný jako báze prémiových variant koktejlů a long drinků Hlavní znaky: V době svého uve ...