Krýgl Pilsner Urquell 0,5 l je nový půllitr navržený v dílně renomovaného českého skláře Ronyho Plesla, jednoho z nejúspěšnějších a nejznámějších českých designérů. Sklenice svým rýhováním odkazuje na historickou tradici českého skla a je navržena tak, aby umožnila plnohodnotné vychutnání načepovaného piva.
Prosecco Foscaro Frizzante DOC je šumivé víno z italského regionu Veneto. Má světle žlutou barvu, chuť je ovocná měkká a svěží. Prosecco se vyrábí z hroznů odrůdy Glera, která je pěstována na pouze v Itálii. Může být skvělým aperitivem nebo vhodně doprovodí lehké masové a zeleninové pokrmy.
Podáváme při teplotě 6-8 °C. ...
Krýgl Pilsner Urquell 0,3 l je praktická sklenice navržená českým sklářem Ronym Pleslem, odkazující rýhováním na tradiční české sklářské umění. Menší objem 0,3 l je ideální pro rychlejší konzumaci piva, ochutnávky nebo menší porce, přičemž zachovává stejné funkční vlastnosti jako klasický 0,5 l krýgl.
Centinela Reposado je vyrobena se 100% podílem z modré agáve. Její zlatavá průzračnost poukauje na péči, která je této tequile věnována od sklizně přes destilaci až po zrání v největším skladu zrající tequily v Mexiku. Tato tequilla odpočívá 1 rok v dubových sudech, čímž získává svou jemnost a lehkost. Hodí se jak k přípravě koktejlů, tak k lehčím pokrmům, jako jsou mořské plody, drůbež a samozřejmě k mexickým pokrmům.
Tequila Centinela je vyráběna na vysočině, neboli v Los Altos mexického státu Jalisco. Casa Centinela byla založena v roce 1904 a byla první destilerií vyrábějící tequilu ve ...
Centinela Reposado je vyrobena se 100% podílem z modré agáve. Její zlatavá průzračnost poukauje na péči, která je této tequile věnována od sklizně přes destilaci až po zrání v největším skladu zrající tequily v Mexiku. Tato tequilla odpočívá 1 rok v dubových sudech, čímž získává svou jemnost a lehkost. Hodí se jak k přípravě koktejlů, tak k lehčím pokrmům, jako jsou mořské plody, drůbež a samozřejmě k mexickým pokrmům.
Tequila Centinela je vyráběna na vysočině, neboli v Los Altos mexického státu Jalisco. Casa Centinela byla založena v roce 1904 a byla první destilerií vyrábějící tequilu ve městě Arandas. Po více než století se výrobní proces nezměnil. Rodina vždy považovala všechny tradiční detaily výrobního postupu za důležité a starostlivě je opečovávala a i díky tomu je dnes Tequila Centinela odlišná od ostatních. Tato tradice začíná na polích Los Altos a prochází zdmi pecí, ve kterých se zralá agáve pomalu vaří. Po mnoho let Casa Centinela získala za svou práci mnoho ocenění a uznání, která dosáhla díky ochraně hodnot a úsilí, které zde po léta předával Don José Hernández. Vzešli jsme z velkého ducha, síly a tradice, která z nás udělala velkou rodinu, rodinu Centinela.
Anejo tequily musí podle zákona zrát nejméně 12 měsíců. Corralejo Anejo zraje v sudech z nových amerických dubů, které jsou uvnitř vypáleny, aby propůjčily dotek kouře výslednému produktu. Tato tequila je nejlepším příkladem dovednosti Dona Leonarda a je lahvována do lahví v červené barvě, v Mexiku symbolizující prosperitu. Corralejo Anejo je vítězem...
Olmeca Tequila Gold je unikátní tequila vyráběná z ručně sklízených výběrových agaví. Zlatavou barvu získává díky odpočinku ve vybraných dubových sudech, které tuhle prémiovou tequilu obohacují o delikátní příchuť. Pro svou jemnou chuť agáve si ji vychutnáš nejlépe čistou s plátkem pomeranče posypaným skořicí, ale připravíš z ní i prvotřídní koktejly pro...
Cabrito Reposado je prémiová tequila vyrobená výhradně ze 100% modré agáve, která po šestiměsíčním zrání v amerických dubových sudech získala bohatou, zlatavou barvu a komplexní chuťový profil. Pochází z prestižního regionu Los Altos v Mexiku, známého svou dlouhou tradicí výroby tequily.
Don Agustín Blanco je prémiová tequila, která ztělesňuje to nejlepší z mexické tradice a řemeslného zpracování. Vyrobena ze 100% modré agáve, této ikonické mexické rostliny, nabízí čistý a autentický chuťový zážitek.
Corralejo Reposado je uleželá 4 měsíce v sudech ze tří rozdílných druhů dubového dřeva. Jedná se o francouzské, americké a letní duby, neboli Křemeláky, jejichž působením dochází k jedinečné chuti Tequily Corralejo Reposado. Výjimečnost této metody byla potvrzena třemi zlatými medailemi při mezinárodních ochutnávkách a “Double Gold“ medailí na World...
Tequila Corralejo Blanco je výsledkem destilace v měděných kotlíkových destilačních zařízeních a je lahvovaná nezrající. Majitel destilerie Don Leonardo říká své blanco Tequile “Pravda“, protože nejlépe zachytí charakter Blue Agáve Tequilana Weber, ze kterého jsou všechny Tequily Corralejo vyráběny. ...
Tato tequila pochází z Los Altos, neboli vysočiny státu Jalisco, kde se nachází úrodná půda bohatá na železo.
Obsah Modrého Agáve 70%!
Ideální k přípravě kvalitních koktejlů. Jemná a lehká na patře, zpočátku se zřetelnými tóny agáve, následně osvěžující s bylinnými tóny. ...
Cabrito Blanco je prémiová tequila vyrobená ze 100% modré agáve, která představuje to nejlepší z mexické tradice a řemeslného zpracování. Značka Cabrito, s hlubokými kořeny v mexické historii, je známá svou kvalitou a autentickou chutí. Díky svému bílému vzhledu a čistému charakteru je ideální pro všechny, kteří hledají autentický a všestranný nápoj.
Tato tequila pochází z Los Altos, neboli vysočiny státu Jalisco, kde se nachází úrodná půda bohatá na železo.
Obsah Modrého Agáve 70%!
Ideální k přípravě kvalitních koktejlů. Jemná a lehká na patře. Chuť zpočátku se zřetelnými tóny agáve, následně se sladkými tóny vanilky. ...
Váš podnět byl odeslán a bude ho posuzovat moderátor.
Váš podnět nelze odeslat
Napište svou recenzi
Zkontrolovat před odesláním
Váš komentář byl přidán a bude zobrazen po schválení moderátorem.
Vaši recenzi nelze odeslat
Centinela Reposado je vyrobena se 100% podílem z modré agáve. Její zlatavá průzračnost poukauje na péči, která je této tequile věnována od sklizně přes destilaci až po zrání v největším skladu zrající tequily v Mexiku. Tato tequilla odpočívá 1 rok v dubových sudech, čímž získává svou jemnost a lehkost. Hodí se jak k přípravě koktejlů, tak k lehčím pokrmům, jako jsou mořské plody, drůbež a samozřejmě k mexickým pokrmům.
Tequila Centinela je vyráběna na vysočině, neboli v Los Altos mexického státu Jalisco. Casa Centinela byla založena v roce 1904 a byla první destilerií vyrábějící tequilu ve ...