Nový půllitr Pilsner Urquell vznikl v dílně Ronyho Plesla, jednoho z nejúspěšnějších a nejznámějších českých sklářů. Svým rýhováním odkazuje k historické tradici českého designu a je navržen tak, aby si z něj mohl každý své načepované pivo plnohodnotně vychutnat. Širší tvar totiž usnadňuje správné čepování piva dovnitř sklenice a vrchní třicetimilimetrový...
Sklenice s uchem Pilsner Urquell o objemu 0,3l vznikla v dílně Ronyho Plesla, jednoho
z nejúspěšnějších a nejznámějších českých sklářů. Svým rýhováním
odkazuje k historické tradici českého designu a je navržen tak, aby si
z něj mohl každý své načepované pivo plnohodnotně vychutnat. Širší tvar
totiž usnadňuje správné čepování...
Při výrobě nealkoholického piva Birell produkují používané kvasinky
jen minimální množství alkoholu, a proto Birell přirozeně prochází celým
kvasným procesem, jak to má u pravého dobrého piva být. Díky tomu má
Birell správný říz a pravou pivní chuť.
Ochucená perlivá minerální voda s příchutí pomeranče a manga, středně mineralizovaná. Spojení minerální vody Mattoni a přírodních aromat. Skvělá a osvěžující chuť ovoce.
Složení: přírodní minerální voda, cukr, oxid uhličitý, kyselina: kyselina citronová, přírodní aroma, antioxidant: kyselina askorbová, emulgátor: arabská guma, stabilizátor: pryskyřičný...
Centinela Reposado je vyrobena se 100% podílem z modré agáve. Její zlatavá průzračnost poukauje na péči, která je této tequile věnována od sklizně přes destilaci až po zrání v největším skladu zrající tequily v Mexiku. Tato tequilla odpočívá 1 rok v dubových sudech, čímž získává svou jemnost a lehkost. Hodí se jak k přípravě koktejlů, tak k lehčím pokrmům, jako jsou mořské plody, drůbež a samozřejmě k mexickým pokrmům.
Tequila Centinela je vyráběna na vysočině, neboli v Los Altos mexického státu Jalisco. Casa Centinela byla založena v roce 1904 a byla první destilerií vyrábějící tequilu ve ...
Centinela Reposado je vyrobena se 100% podílem z modré agáve. Její zlatavá průzračnost poukauje na péči, která je této tequile věnována od sklizně přes destilaci až po zrání v největším skladu zrající tequily v Mexiku. Tato tequilla odpočívá 1 rok v dubových sudech, čímž získává svou jemnost a lehkost. Hodí se jak k přípravě koktejlů, tak k lehčím pokrmům, jako jsou mořské plody, drůbež a samozřejmě k mexickým pokrmům.
Tequila Centinela je vyráběna na vysočině, neboli v Los Altos mexického státu Jalisco. Casa Centinela byla založena v roce 1904 a byla první destilerií vyrábějící tequilu ve městě Arandas. Po více než století se výrobní proces nezměnil. Rodina vždy považovala všechny tradiční detaily výrobního postupu za důležité a starostlivě je opečovávala a i díky tomu je dnes Tequila Centinela odlišná od ostatních. Tato tradice začíná na polích Los Altos a prochází zdmi pecí, ve kterých se zralá agáve pomalu vaří. Po mnoho let Casa Centinela získala za svou práci mnoho ocenění a uznání, která dosáhla díky ochraně hodnot a úsilí, které zde po léta předával Don José Hernández. Vzešli jsme z velkého ducha, síly a tradice, která z nás udělala velkou rodinu, rodinu Centinela.
Zlatá Tequila Arriba pochází stejně jako stříbrná z modré agáve druhu Tequilana Weber. Prošla dvojnásobnou destilací a déle než rok zrála v dubových sudech. Pro zlatou tequilu je typický následující způsob spotřeby sůl a citrón tradiční pro stříbrnou tequilu se zamění za skořici a plátek pomeranče. ...
Corralejo Reposado je uleželá 4 měsíce v sudech ze tří rozdílných druhů dubového dřeva. Jedná se o francouzské, americké a letní duby, neboli Křemeláky, jejichž působením dochází k jedinečné chuti Tequily Corralejo Reposado. Výjimečnost této metody byla potvrzena třemi zlatými medailemi při mezinárodních ochutnávkách a “Double Gold“ medailí na World...
Olmeca Tequila Gold je unikátní tequila vyráběná z ručně sklízených výběrových agaví. Zlatavou barvu získává díky odpočinku ve vybraných dubových sudech, které tuhle prémiovou tequilu obohacují o delikátní příchuť. Pro svou jemnou chuť agáve si ji vychutnáš nejlépe čistou s plátkem pomeranče posypaným skořicí, ale připravíš z ní i prvotřídní koktejly pro...
Tato tequila pochází z Los Altos, neboli vysočiny státu Jalisco, kde se nachází úrodná půda bohatá na železo.
Obsah Modrého Agáve 70%!
Ideální k přípravě kvalitních koktejlů. Jemná a lehká na patře. Chuť zpočátku se zřetelnými tóny agáve, následně se sladkými tóny vanilky. ...
Tequila Corralejo Blanco je výsledkem destilace v měděných kotlíkových destilačních zařízeních a je lahvovaná nezrající. Majitel destilerie Don Leonardo říká své blanco Tequile “Pravda“, protože nejlépe zachytí charakter Blue Agáve Tequilana Weber, ze kterého jsou všechny Tequily Corralejo vyráběny. ...
Cabrito Reposado je prémiová tequilla vyrobená ze 100% agáve. Vyrábí se v Arandas, stát Mexiko. V Mexiku je zařazena jako sedmá značka mezi výrobci tequil. V tomto kvalitním nápoji je přítomna známá nasládlá chuť, ve které lze odhalit přítomnost heřmánku a karamelu. ...
Tato tequila pochází z Los Altos, neboli vysočiny státu Jalisco, kde se nachází úrodná půda bohatá na železo.
Obsah Modrého Agáve 70%!
Ideální k přípravě kvalitních koktejlů. Jemná a lehká na patře, zpočátku se zřetelnými tóny agáve, následně osvěžující s bylinnými tóny. ...
Anejo tequily musí podle zákona zrát nejméně 12 měsíců. Corralejo Anejo zraje v sudech z nových amerických dubů, které jsou uvnitř vypáleny, aby propůjčily dotek kouře výslednému produktu. Tato tequila je nejlepším příkladem dovednosti Dona Leonarda a je lahvována do lahví v červené barvě, v Mexiku symbolizující prosperitu. Corralejo Anejo je vítězem...
Don Agustín Blanco pochází z úrodných výšin státu Jalisco. Je vhodná pro míchání prvotřídních koktejlů, nebo k vychutnávání v koňakových skleničkách.
Disponuje Intenzivní chutí modrého Agáve.
...
Olmeca Tequila Blanco je vyrobená z modré agáve procesem, který podtrhuje její výjimečnou čistotu. Je ideálním základem mnoha longdrinků a koktejlů. Chutná nejlépe čistá s citrónem a solí. Její čirá barva a čerstvé citrónové aroma je taky ideální pro přípravu tvých oblíbených koktejlů, např. Margarity. ...