Nový půllitr Pilsner Urquell vznikl v dílně Ronyho Plesla, jednoho z nejúspěšnějších a nejznámějších českých sklářů. Svým rýhováním odkazuje k historické tradici českého designu a je navržen tak, aby si z něj mohl každý své načepované pivo plnohodnotně vychutnat. Širší tvar totiž usnadňuje správné čepování piva dovnitř sklenice a vrchní třicetimilimetrový...
Sklenice s uchem Pilsner Urquell o objemu 0,3l vznikla v dílně Ronyho Plesla, jednoho
z nejúspěšnějších a nejznámějších českých sklářů. Svým rýhováním
odkazuje k historické tradici českého designu a je navržen tak, aby si
z něj mohl každý své načepované pivo plnohodnotně vychutnat. Širší tvar
totiž usnadňuje správné čepování...
Při výrobě nealkoholického piva Birell produkují používané kvasinky
jen minimální množství alkoholu, a proto Birell přirozeně prochází celým
kvasným procesem, jak to má u pravého dobrého piva být. Díky tomu má
Birell správný říz a pravou pivní chuť.
Campari je alkoholický aperitiv získávaný z hořkých bylin, aromatických rostlin a ovoce v alkoholu a vodě. Díky své zvláštní barvě, vůni a chuti bylo Campari vždy symbolem vášně, která se projevuje svůdností a smyslností. Právě tyto hodnoty značku Campari ve světě proslavily. Recept na výrobu, který se stále používá v nezměněné původní podobě, vznikl roku 1860 v městečku Novara. Dnes se Campari prodává ve více než 190 zemích a představuje jednu z nejslavnějších světových značek. Campari se podává samotné s ledem jako aperitiv nebo smíchané s pomerančovým či grapefruitovým džusem jako lehčí osv ...
Campari je alkoholický aperitiv získávaný z hořkých bylin, aromatických rostlin a ovoce v alkoholu a vodě. Díky své zvláštní barvě, vůni a chuti bylo Campari vždy symbolem vášně, která se projevuje svůdností a smyslností. Právě tyto hodnoty značku Campari ve světě proslavily. Recept na výrobu, který se stále používá v nezměněné původní podobě, vznikl roku 1860 v městečku Novara. Dnes se Campari prodává ve více než 190 zemích a představuje jednu z nejslavnějších světových značek. Campari se podává samotné s ledem jako aperitiv nebo smíchané s pomerančovým či grapefruitovým džusem jako lehčí osvěžující nápoj. Tvoří také vynikající základ mnoha známých koktejlů.
Složení: voda, líh, cukr, přírodní aroma, barviva: E122, E102, E133
Alergeny: oxid siřičitý
Aperol se vyrábí louhováním hořčice, rebarbory, výtažků z pomerančů, aromatických bylin a barviv ve směsi alkoholu, vody a cukru. Aperol se podává velmi studený, na ledu. Nejčastěji se však Aperol konzumuje jako součást světově známého koktejlu Aperol Spritz.
Aperol Spritz připravíme takto:
2 díly Aperol, 3 díly Prosecco, 1 díl sody, pomeranč, led. Do...