

Kód: 750005
Kód: 750006
Kód: 750009
Rok 2004 byl pro sklizeň cukrové třtiny jedním z nejlepších v novodobé historii Venezuely. Vysoké teploty během dne a vlhkost v kombinaci s nižšími než průměrnými srážkami vytvořily ideální podmínky pro dozrávání cukrové třtiny. Vzhledem k této výjimečné sklizni Destilerias Unidas ještě pozorněji než obvykle monitorovala průběh zrání destilátu, který vzešel ze starobylého kotlíkového destilačního zařízení a kotle Batch Kettel, s vírou, že jeden den bude možno prohlásit tento rum za unikátní vintage rum. Maestro Ronero Tito Cordero se rozhodl použít pro zrání tohoto skvostného destilátu ty nejl ...
Rok 2004 byl pro sklizeň cukrové třtiny jedním z nejlepších v novodobé historii Venezuely. Vysoké teploty během dne a vlhkost v kombinaci s nižšími než průměrnými srážkami vytvořily ideální podmínky pro dozrávání cukrové třtiny. Vzhledem k této výjimečné sklizni Destilerias Unidas ještě pozorněji než obvykle monitorovala průběh zrání destilátu, který vzešel ze starobylého kotlíkového destilačního zařízení a kotle Batch Kettel, s vírou, že jeden den bude možno prohlásit tento rum za unikátní vintage rum. Maestro Ronero Tito Cordero se rozhodl použít pro zrání tohoto skvostného destilátu ty nejlepší sudy po bourbonu a single malt whisky. Tyto sudy následně uchovávaly svůj rumový obsah, dokud nedosáhl optimálního stáří. Po jeho dosažení byl uložen do sudů, které dříve obsahovaly španělské sherry, aby finálnímu rumu poskytly závěrečný dotek. Výsledkem je skvělý rum Diplomático Single Vintage 2004. Jemné dubové tóny vyvážené sušeným ovocem, vanilkou, čokoládou a lehkými náznaky toastu, které také můžeme vnímat v tomto elegantním, komplexním a intenzivním rumu, vás nenechají na pochybách, že jste ochutnali skutečně skvělý rum.
Parametry
Specifické reference
Kód: 10062
Kód: 10963
Kód: 10604
Kód: 11050
Kód: 10492
Kód: 11093
Kód: 10218
Kód: 10030
Kód: 10605
Kód: 11457
Kód: 11197
Kód: 10421
Kód: 10686
Kód: 10968
Kód: 11321
Kód: 10490
Vaše hodnocení nelze odeslat
Nahlásit komentář
Zpráva odeslána
Váš podnět nelze odeslat
Napište svou recenzi
Zkontrolovat před odesláním
Vaši recenzi nelze odeslat
Kód: 40056
Kód: 40045
Kód: 40032
Kód: 40033
Kód: 46003
Kód: 46011
Rok 2004 byl pro sklizeň cukrové třtiny jedním z nejlepších v novodobé historii Venezuely. Vysoké teploty během dne a vlhkost v kombinaci s nižšími než průměrnými srážkami vytvořily ideální podmínky pro dozrávání cukrové třtiny. Vzhledem k této výjimečné sklizni Destilerias Unidas ještě pozorněji než obvykle monitorovala průběh zrání destilátu, který vzešel ze starobylého kotlíkového destilačního zařízení a kotle Batch Kettel, s vírou, že jeden den bude možno prohlásit tento rum za unikátní vintage rum. Maestro Ronero Tito Cordero se rozhodl použít pro zrání tohoto skvostného destilátu ty nejl ...